Kan jeg bruke mitt innboforsikring i stedet for deres leasingforsikring?

Bruke innboforsikring på leasede produkter

Nei, dessverre. En innboforsikring dekker ikke produkter som leases av bedriften din.

Når du leaser utstyr gjennom PerMåned, må alt være forsikret mot tyveri og skade i løpet av leieperioden. Vi tilbyr en virkelig god allrisikoforsikring med lav egenandel. Perfekt om du er så uheldig at du mister telefonen eller datamaskinen, eller hvis dere får innbrudd på kontoret. Da kan vi reparere eller sende ut nye produkter til deg, slik at bedriften din ikke blir mer avbrutt enn nødvendig.

Hvis du ønsker, kan du velge å opprettholde din eksisterende bedriftsforsikring, kontakt oss i så fall når du legger inn bestillingen.